úsměv stojí míň jak elektrický proud a dává více světla:-)

medvěd

21. 1. 2008 19:02
Rubrika: Nezařazené | Štítky: jen tak...

Ani nevím proč, no vážně nevím, ale právě jsem ušila medvěda...

tak se můžete kochat se mnou:-)

 

Snad že jsem ráno rozjímala nad evangeliem o záplatách, že totiž záplata z nové látky přiložená na starou se snadno vytrhne a způsobí díru daleko větší.

Přemýšlela jsem o záplatách v mém životě a žasnu nad tím, jak výborný volí Bůh materiály!

Přemýšlela jsem o lidech co potkávám...kolikrát si na nich všimnu trhliny a už jim cpu záplatu, ale takovou úplně podle svýho:-)...

 A přemýšlím, že i tenhle mědvěd je záplata na neúspěchy. Zjistila jsem, jak je důležitý mít radost z toho, co dělám. Teda zjistila jsem to vlastně už dávno, a ted se snažím tu myšlenku aplikovat v praxi. Jak snadno se mi to lidem říkalo, ale slova asi nemaj moc váhu, než je člověk prožije:-)Tak at se radost z medvěda přenese do práce a kamkoliv...kde se třeba tak úplně nedaří

radost je nakažlivá, půjčím si proto citát...

...radost je jako blecha, přeskakuje z člověka na člověka...

 přeju radost do srdcí!

Brum

 

  

Zobrazeno 1685×

Komentáře

Camel1987

Je fakt sqvělej! Jakpak se jmenuje? Už má jméno? Měl by mít. Vždyť tak krásně dokáže povzbudit! Jdu...jdu pokračovat v učení, ale půjde to líp. To vím. Máš recht...je to zajímavé, jaké záplaty bychom nejradši na některé lidi dali...byli by zvláštní a nepřirození a stejně by to nevydrželi!

morpheusm

nadhera!!
klidne bych to zkritizoval ale mam dobrou naladu a chci ju sirit dal.meda je fakt luxusni dal bych mu jmeno treba pepa.po pepovi janickovi ten obcas vypada jako medved ne?
brum brum

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio