úsměv stojí míň jak elektrický proud a dává více světla:-)

Tak?

9. 11. 2008 22:22
Rubrika: uvaha

Tak stalo se minulý pátek, že jsem se rozhodovala jak nejlíp jsem dovedla, přesto se den podivně zašmodrchal, že jsem nevěděla, jestli ho unesu...

Bydlím asi 30km od Plzně a to je tak, že nemůžu být zároveň tam i tam, taky je to tak, že vlak nejede kdykoliv já chci a od autobusu jsou to 4 km. 

Život se mi stává podivuhodnou mozikou čekání a běhání.

V pátek, kdy už mé uběhání dosahovalo vrcholu a ještě na mě čekalo tříhodinové čekání, nevěděla jsem si se sebou rady...

Čas se při čekání velmi vleče.

Seděla jsem v prázdné učebně a pracovala na zadané práci, když začaly  zvonět od naproti zvony. On tam naproti škole totiž stojí kostel:-)

Přemýšlela jsem nad zvoněním. Bylo pět hodin, to znamenalo, že nezvoní pouhé klekání. I má unavená mysl došla k závěru, že zvoní, protože něco ohlašují. Blahoslavení kdo slyší a jdou!

Otevřela jsem těžké dveře, Ježíš tam byl a říkal, že at jdu dál. Bylo to jako sen, nabídka, že On se mnou ten dlouhý čas bude....

 

 
Děkuju.
 
Že v tom kostele byla mše a adorace. Že tam byli lidé. Že zvonily zvony, že se učím vážit si toho, co jsem dřív brala samozřejmě. 

 

 

Zobrazeno 1621×

Komentáře

Juris

Ano, podobně jsem se o prázdninách dostal na jednu adoraci. Klášter schovaný na kopci, a ještě taky za jedním statkem. Myslel jsem si, že co nevidět mě někdo vyžene, že mu lezu do baráku. A na konci cesty byl malý starý klášter. A uvnitř byla adorace. Jak to bylo krásný, po těch obtížích cesty, potkat Pána a moct se před Ním sklonit.
Před deseti lety by mě to obtěžovalo, pokud bych tam vůbec došel. Asi rosteme ve víře, doufám. :-)

Pankoj

Umíš trávit čas. Taky mám ráda adorace.

Martin Venclů

<a href="http://enaipi.signaly.cz/0811/proc-zvonim" target="_blank">http://enaipi.signaly.cz/0811/proc-zvonim</a>

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio