úsměv stojí míň jak elektrický proud a dává více světla:-)

O pavoukovi a modrém hadru

11. 3. 2008 20:21
Rubrika: uvaha

Tak se stalo, že včera těsně před koupáním vidím ve vaně pavouka. Co tam děláš? Ptám se ho, ale on dělal, jako že tam není.

Znám lidi, kteří v takové situaci prostě pustí vodu, protože co oči nevidí, srdce nebolí, a pavouka tak spláchnou do hlubin odpadního potrubí. Mě to přijde nefér jednaní k někomu, kdo pojídá mouchy a roztoče...i když sdílet s ním vanu taky zrovna nemusím.

Zkrátka jsem vzala modrý hadr a vysvětluju pavoukovi, že ať si na něj jako vleze a tím že ho bezdotykovou metodou přemístím z vany ven.

No a proto to sem píšu. V pavoukových očích se objevil strach a panika. Jejej nana, modrý hadr a vrhá se na mě!!! Pomóc!!! Zběsile běhal sem tam...A přitom jsem to myslela tak dobře:-)

 

A tak mě napadlo, že prožívám taky situace, které na mě doléhají jako modrý hadr. Utíkám před nima a panikařím...a přitom je to svérázně podaná ruka na pomoc:-) Člověk prostě nikdy neví, k čemu je který zážitek dobrý...!!!

 

(Co se pavouka týče, přistál z hadru na zem na všech osm, chvíli dělal mrtvolu, tak jsem ho lehce pokropila a tuším, že ted už zas vesele tká sítě:-))

 

 

Zobrazeno 1085×

Komentáře

Camel1987

Když na pavouka sedne blues,
tak přestane tkát sítě,
zaleze si do kouta a pláče jako dítě. Vybřečí se, vysmrká se,
do mušího křídla,
a pustí se s novou vervou do schánění jídla.

z písničky: Když na pavouka sedne blues
Text i hudba: Karel Plíhal

LudvíkOP

Diky Lidusko, ale ... ja poustivam vodu

makabrozni-spelunka

vzpomnela sem si na tenhle clanek vcera v koupelne, kdyz sem splachovala strasne velkyho komara. puvodne sem ho totiz pod tvym vlivem chtela zachranit, jenomze uz byl namocenej a nemel silu vzlitnout... a ja nemela trpelivost cekat, az uschne. to je zivot

kiki

je Lidu děkuju za krásnej a pravdivej článek... Ted si uvědomuju kolik takových situací jsem už zažila a ani mě nenapadlo, že to všechno bylo z lásky;o)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio